Klimakteriet och Menakur

Klimakteriet är en naturlig fas i livet. Många kvinnor lider av klimakteriebesvär, såsom värmevallningar, svettningar och dålig nattsömn. Hela 7 av 10 kvinnor uppger att de har besvär. Klimakteriet behöver inte innebära att du måste leva med en försämrad livskvalitet. Det finns hjälp. Menakur passar alla kvinnor i eller på väg in i övergångsåldern.

Övergångsåldern, som också kallas klimakteriet är något som drabbar alla kvinnor. När i livet den inträffar varierar, men de första hormonella förändringarna börjar redan i 40-årsåldern. Uppskattningsvis 600 000 svenska kvinnor har någon form av dagliga besvär med klimakteriet.

Untitled design (36)

När hormonerna tar över

Det finns en rad olika besvär som kan sättas i samband med övergångsåldern men som inte drabbar alla. I samband med att den naturliga östrogennivån i kroppen sjunker, reagerar kroppen i form av värmevallningar. Ofta är detta en första indikation på att man är på väg in i övergångsåldern. Många upplever en effekt på humöret. Det kan vara att man känner sig lättirriterad, allmänt orolig eller nedstämd.

Menakur innehåller ingredienser som kan vara näringsmässigt fördelaktiga under denna övergångsperiod. Magnesium och B-vitaminer bidrar till att nervsystemet fungerar normalt och minskar trötthet och orkeslöshet. Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten.

Menakur – utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet

Menakur är utvecklat för att lindra de vanligaste symtomen i övergångsåldern. Många av våra kunder har använt Menakur under flere år.

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. En annan fördel är att Menakur innehåller ämnen som är viktiga för skelettet, som D-vitamin, kalcium och magnesium. Benskörhet är vanligare i Sverige än på de flesta andra håll och kvinnor är särskilt drabbade, vilket beror på att kvinnor har mindre benmassa än män och att benmassan minskar kraftigt under klimakteriet.

När du kommer i klimakteriet är det viktigt att du får i dig ämnen som stärker skelettet. Menakur innehåller ingredienser som ger ett viktigt tillskott av näring under denna period då många förändringar sker i kroppen.

Rekommenderar Menakur till andra kvinnor

Hela 9 av 10 av våra kunder är så nöjda med Menakur™ att de rekommenderar produkten till andra kvinnor. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder.

BLACK WEEK! (4)
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh