100 personer tittar just nu på denna produkt

Menakur - Utvecklad för dig under klimakteriet

Menakur har en unik sammansättning av ingredienser som kan hjälpa till att minska några av de normala symtomen vid klimakteriet, såsom trötthet, värmevallningar och humörsvängningar.

🌱 100% naturliga ingredienser

🫘 Bra källa till vitamin B6, magnesium, rödklöver och soja. Rödklöver och soja är rika på naturliga, östrogenliknande isoflavoner

🍀 Ett naturligt alternativ till artificiellt östrogen

🌿 Lämplig för veganer

❣️2 tablett dagligen

🌟 9/10 kunder rekommenderar Menakur till andra i klimakteriet

📦 169 000 sålda paket

🔓 Ingen tidsbegränsning

💌 Alltid fri frakt

Tidigare 349 kr
JUST NU 174 kr

Skriv in din e-post och klicka på "Nästa" för att beställa. Du beställer ingenting än.

  • Skriv in din e-post och klicka på "fortsätt" för att beställa

Menakur under klimakteriet

Menakur kan minska dina klimakteriebesvär ❣️

Menakur är ett unikt kosttillskott som består av noga utvalda ingredienser som kan hjälpa till att minska de typiska åkommor i samband med klimakteriet.

Värmevallningar: Menakur innehåller alfalfa, som kan ha en möjlig dämpande effekt på värmevallningar under klimakteriet, samt ge ny energi

Humörsvängningar: Vitamin B6 som hjälper till att reglera kroppens hormonella aktivitet, samt minska trötthet.

Trötthet: Magnesium och vitamin B bidrar till att minska trötthet och utmattning

Sexlust: Rödklöver och soja är bra källor till naturliga växtöstrogen. Vilket har fått betydelse för en god livskvalitet och välmående i klimakteriet. Tranbär är en källa till C-vitamin som bidrar till en normal funktion av immunförsvaret, ökar kroppens förmåga att ta upp järn och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Biotin bidrar till upprätthållandet av normala slemhinnor.

Håravfall: Biotin bidrar till att underhålla normalt hår och hud. Håravfall händer också mycket på grund av minskade östrogennivåer. Rödklöver och soja är bra källor till naturliga växtöstrogen

Nattsömn: Vitamin B6 som hjälper till att reglera kroppens hormonella aktivitet. Tranbär är en källa till C-vitamin som skyddar cellerna mot oxidativ stress. Rödklöver och soja är bra källor till naturliga växtöstrogen.

1
3

Nöjda kunder

– Jag är så tacksam för att jag började med Menakur och kommer verkligen fortsätta använda det. Jag kan rekommendera det till alla som letar efter ett naturligt hjälpmedel för att slippa svettningar – och som gärna skulle må lite bättre på köpet. Ge det en chans, jag är superglad över att jag gjorde det!

Annelie Nielsen

– Jag är mycket lugnare och känner att det går smidigare. Det råder ingen tvekan om att Menakur har hjälpt mig mentalt. Vardagen har blivit mycket bättre, och min man säger att han märker stor skillnad på mig.

Agathe Zoe Sunde Fagerland

– Det konstiga är att jag märkte av förbättringar ganska snabbt. Jag ville dock inte ropa hej för tidigt så jag gick nästan och väntade på att det skulle komma något bakslag. Det var inte förrän jag hade gjort slut på den första tablettkartan – och kände mig oändligt mycket bättre – som jag vågade tro på det

Turid Helene Dahl

Design uten navn (5)

Menakur under klimakteriet

Bidrar till att normalisera hormonbalansen 🧘‍♀️

Under klimakteriet producerar kroppen mindre östrogen och de flesta kvinnor upplever en rad olika besvär. Menakur innehåller en sammansättning ingredienser som kan hjälpa mot klimakteriebesvär.

Menakur innehåller bland annat B6, som hjälper till att reglera kroppens hormonella aktivitet, samt minska tröttheten. Upplev den fullständiga effekten av Menakur - 100% naturliga ingredienser.

 

Naturliga fytoöstrogener

Preparat med verksamma ämnen 🍀

De verksamma ämnena i Menakur är noggrant utvalda. Rödklöver innehåller naturliga, östrogenliknande isoflavoner. Menakur innehåller även magnesium och B-vitaminer. Magnesium och B-vitaminer bidrar till att nervsystemet fungerar normalt och minskar trötthet och orkeslöshet.

Läs mer om ingredienserna i Menakur

Beställ ditt paket här