Är du i klimakteriet?

TA VÅR HÄR OCH FÅ EN INDIKATION. QUIZET TAGER ENDAST 3 MINUTTER

Menakur under klimakteriet

Menakur kan minska dina klimakteriebesvär ❣️

Menakur är ett unikt kosttillskott som består av noga utvalda ingredienser som kan hjälpa till att minska de typiska åkommor i samband med klimakteriet.

Menakur är gjord av 100% naturliga ingredienser, och passar även veganer. Menakur är ett alternativ för kvinnor i klimakteriet som inte vill eller inte kan gå på hormonbehandling.

Menakur är en naturlig källa till östrogen, magnesium och B-vitaminer och flera andra användbara ingredienser. Upplev effekten idag.

Minimal Word Search Game Instagram Post

Värmevallningar

Menakur innehåller alfalfa, som kan ha en möjlig dämpande effekt på värmevallningar under klimakteriet, samt ge ny energi.

Humörsvängningar

Vitamin B6 som hjälper till att reglera kroppens hormonella aktivitet, samt minska trötthet.

Trötthet

Magnesium och vitamin B bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Sexlust

Rödklöver och soja är bra källor till naturliga växtöstrogen. Vilket har fått betydelse för en god livskvalitet och välmående i klimakteriet. Tranbär är en källa till C-vitamin som bidrar till en normal funktion av immunförsvaret, ökar kroppens förmåga att ta upp järn och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Biotin bidrar till upprätthållandet av normala slemhinnor.

Håravfall

Biotin bidrar till att underhålla normalt hår och hud. Håravfall händer också mycket på grund av minskade östrogennivåer. Rödklöver och soja är bra källor till naturliga växtöstrogen.

Nattsömn

Vitamin B6 som hjälper till att reglera kroppens hormonella aktivitet. Tranbär är en källa till C-vitamin som skyddar cellerna mot oxidativ stress. Rödklöver och soja är bra källor till naturliga växtöstrogen.

Minimal Word Search Game Instagram Post

Innehåller rödklöver och soja som är bra källor till naturliga växtöstrogen. Vilket har fått betydelse för en god livskvalitet och välmående i klimakteriet.

IGpost inspo Papaya

NATURLIGA FYTOÖSTROGENER

Preparat med verksamma ämnen 🍀

De verksamma ämnena i Menakur är noggrant utvalda. Rödklöver och soja innehåller naturliga, östrogenliknande isoflavoner.

Menakur innehåller även magnesium och B-vitaminer. Magnesium och B-vitaminer bidrar till att nervsystemet fungerar normalt och minskar trötthet och orkeslöshet. Vitamin B6 bidrar ytterligare till regleringen av hormonell aktivitet.

Bidrar till att reglera kroppens hormonella aktivitet

Under klimakteriet producerar kroppen mindre östrogen och många kvinnor upplever olika åkommor och svårigheter. Menakur är en unik sammansättning av ingredienser som kan hjälpa till att minska några av de normala symtomen vid klimakteriet.

Menakur innehåller bland annat B6, som hjälper till att reglera kroppens hormonella aktivitet, samt minska tröttheten. Upplev den fullständiga effekten av Menakur - 100% naturliga ingredienser.

Läs mer om ingredienserna i Menakur

1
2

Menakur till HALVA PRISET!

Utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet. För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!

Tidigare pris 349 kr  - Nu 174 kr

Design_uten_navn__1_-removebg-preview
KUN
174:-
  • Skriv in din e-post och klicka på "fortsätt" för att beställa
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Låt oss hjälpa dig❣️

De flesta kvinnor går in i klimakteriet någon gång mellan 40 och 60 år. Vissa upplever att klimakteriet börjar till och med lite tidigare än 40 års ålder.

Precis som puberteten är klimakteriet också en naturlig fas i livet där kroppen går igenom en förändring. Det är ingen sjukdom, utan en naturlig process som alla kvinnor går igenom. Man måste vara medveten om att klimakteriet inträffar för alla kvinnor, och är helt normalt.

Övergångsbesvär är inte farliga, men de kan säkert sänka livskvaliteten under flera år. Det är därför vi skapade Menakur – ett kosttillskott speciellt framtaget för kvinnor i klimakteriet.

Design uten navn (5)
Uten navn (1080 x 1080 px)

Håll dig i balans 🧘

Det är inte meningen att övergångsvärkarna ska ta över och det är inte heller meningen att du ska leva med nedsatt livskvalitet. Välmående i vardagen kan inte underskattas. Att hålla sig i balans är viktigt för alla, och kanske särskilt för kvinnor i klimakteriet.

Med Menakur kan du ta tillbaka vardagen och bli superhjältinnan i ditt eget liv! 🦸‍♀️

Så fungerar Menakur

Ta kontroll över klimakteriet!

Menakur är en norskutvecklad produkt som kan hjälpa till att hantera de typiska symtomen i samband med klimakteriet. Menakur är ett alternativ för dig som vill ha ett naturligt alternativ till receptbelagd östrogenbehandling.

Läs mer om hur Menakur fungerar

1-kopi 3

Så fungerar det

Titta på filmen

Magasinet

Klimakteriet på arbetsplatsen

Klimakteriet är en naturlig fas i livet som kvinnor går igenom när de når en viss ålder, men det är tyvärr ett ämne som ofta förbises i arbetslivet. I det här inlägget tittar vi närmare på hur klimakteriet påverkar kvinnor i arbetslivet och varför det är viktigt att öka medvetenheten och stödet kring detta ämne.

Svenskt vinterglädje: Klimakteriet behöver inte sätta stopp för det roliga!

I Sverige är vinterlovet en tid fylld av mysiga stunder i stugan, vinteraktiviteter i snön och långa skidturer i vackra omgivningar. Den svenska vintern är en tid för glädje och gemenskap, men för kvinnor som går igenom klimakteriet kan den också medföra utmaningar som kan göra det svårt att njuta av allt som vintern har att erbjuda.

Östrogenbrist i övergångsåldern

Övergångsåldern är en naturlig del av livet för kvinnor och markerar övergången från reproduktiv till icke-reproduktiv fas. Under denna period, som vanligtvis inträffar i medelåldern, kan kvinnor uppleva en rad fysiska och emotionella förändringar på grund av minskade östrogennivåer i kroppen.

Jessica vann kampen mot humörsvängningar och svettskurar

Klimakteriet kan vara en utmaning för de flesta kvinnor. För Jessica Nordlander gick det knappt att röra sig utan att det slutade i överdriven svett och rött ansikte. Humöret var också instabil. Lyckligtvis visade sig lösningen vara ganska enkel.

Hur man bibehåller intimitet under klimakteriet

Klimakteriet är en fas i livet som kan föra med sig en rad utmaningar, både fysiska och känslomässiga. För par kan denna övergång också påverka relationen på olika sätt. Det är dock möjligt att bibehålla och stärka intimitet och anknytning även inför utmaningarna med klimakteriet. Här är våra bästa tips för ett hälsosamt kärleksliv.

Alkohol kan ha en effekt på kvinnor i klimakteriet

En ny studie har avslöjat överraskande fynd om hur alkohol kan påverka kvinnor i klimakteriet. Enligt forskningen, publicerad på TV2.no, kan måttlig alkoholkonsumtion ha en positiv effekt på vissa symtom kopplade till denna livsavgörande övergång.