Menakur

Kundservice

Kontakta vår kundtjänst för personlig rådgivning. Som kund hos oss får du gratis uppföljning, samt råd och tips om hur du ska använda Menakur.

 

Jag har beställt, när kan jag förvänta mig produkten?

Vi har snabb leverans i hela Sverige, och oftast kommer produkten att finnas hos dig inom 3 - 10 arbetsdagar beroende på var i landet du bor. Vi är en norsk leverantör som skickar din beställning från vårt lager i Norge. Det tillkommer därför inga extra tullavgifter eller förseningar i leveransen.

Skulle din produkt ändå bli försenad över 10 dagar kan du kontakta kundtjänst, så tar vi reda på varför paketet ännu inte har kommit till dig.

Hur många tabletter ska jag ta om dagen?

Den rekommenderade dagsdosen (DD) är 2 tabletter som bör intas i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Ta 1 tablett vid frukost eller dagens första måltid, samt 1 tablett vid dagens sista måltid. Alternativt kan 2 tabletter intas vid dagens första eller sista måltid. Du kan även ta den angivna dygnsdosen Menakur vid behov under dagen då besvären upplevs som kraftigast.

Jag har inte fått orderbekräftelse?

Det kan bli en viss fördröjning i att skicka orderbekräftelsen. Om du inte har fått en bekräftelse inom 1 timme rekommenderar vi att du lägger 1 minut på att kontakta kundtjänst, så hjälper vi dig att ta reda på om beställningen har registrerats.

Finns det några biverkningar av att använda Menakur?

Nej, produkten har inga kända biverkningar. Om du har allergier eller har reagerat på liknande produkter tidigare rekommenderar vi att du noggrant tittar igenom ingredienslistan innan du använder produkten.

Hur länge måste jag använda Menakur innan jag upplever en effekt?

Innehållet är baserat på helt naturliga ingredienser, och kan användas regelbundet över tid. Idag finns det flera tusen kvinnor som använder Menakur regelbundet. Det är viktigt att påpeka att effekten av produkten kommer att vara individuell.

De flesta märker effekten av Menakur efter 2-4 veckors användning, och full effekt efter 6-8 veckor.

Innehåller Menakur något farligt eller ohälsosamt?

Nej, Menakur är baserad på naturliga ingredienser som inte är skadliga för kroppen på något sätt. Om du ser en ingrediens som du reagerar på rekommenderar vi att du konsulterar din husläkare bara för att vara på den säkra sidan.

Om du har frågor angående hur man använder Menakur rekommenderar vi att du läser anvisningarna för användning och dosering samt avsnittet Vanliga frågor.

Förutom råd och vägledning hjälper vi dig med följande:

- Skräddarsydd leverans anpassad efter ditt eget användningsmönster
- Leveransuppehåll under semester, flytt eller andra vistelser
- Uppsägning av prenumeration
- Byte av adress
- Returnerar
- Betalningsinformation och uppskov

Besök Min sida för att göra ändringar i din prenumeration. Du hittar oss här.