Menakur

Så här fungerar det

Klimakteriet

Ingredienser

Menakur innehåller ingredienser som kan vara näringsmässigt fördelaktiga. Magnesium och B-vitaminer bidrar till att nervsystemet fungerar normalt och minskar trötthet och orkeslöshet. Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten.

Om klimakteriet

Klimakteriet inträffar normalt någon gång mellan 40 och 60 års ålder. Under denna fas i livet minskar kroppens produktion av östrogen i takt med att äggstockarna gradvis slutar att fungera och till slut upphör menstruationen helt. Den minskade mängden östrogen i kroppen kan medföra en rad olika besvär. Några av de vanligaste är värmevallningar, nattsvettningar och sömnstörningar.

En naturlig fas i livet

Klimakteriet är precis som puberteten en naturlig fas i livet. Det är inte en sjukdom, utan en naturlig process som alla kvinnor går igenom. De flesta kvinnor som går igenom klimakteriet upplever besvär. Det är med andra ord helt normalt. Besvären är inte farliga, men de kan påverka livskvaliteten i flera år.

Menakur ingredienser
Använd Menakur

Menakur kan lindra övergångsbesvären. Menakur innehåller endast naturliga ingredienser och kan därför användas regelbundet utan risk för biverkningar. Idag används Menakur regelbundet av flera tusen kvinnor.

Menakur – utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet

Menakur innehåller bland annat Vitamin B6. Många av våra kunder har använt Menakur under flere år.

Uten navn (768 × 638 px)
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh