Minska humörsvängningar under klimakteriet

Humørsvingninger

Humörsvängningar under klimakteriet är helt normalt att uppleva. Men humörsvängningar kan också vara en av de mest utmanande besvären kvinnor upplever under denna period. Hormonella förändringar och obalanser kan påverka humöret negativt. Här är våra bästa åtgärder som kan hjälpa till att minska humörsvängningar under klimakteriet.

Kost och näring

En balanserad kost kan spela en viktig roll för att reglera humörsvängningar. Inkludera livsmedel rika på näringsämnen som omega-3-fettsyror, B-vitaminer och magnesium. Vitamin B6 spelar en viktig roll i regleringen av kroppens hormonella aktivitet. Näringstillskottet Menakur innehåller vitamin B6 som hjälper till att balansera kroppens hormonella aktivitet och kan därmed hjälpa dig att minska humörsvängningar. Vitamin B6 kan också bidra till att minska trötthet och utmattning. Menakur kan vara en bra supporter för att hantera övergångsbesvär. Läs mer om hur Menakur kan hjälpa dig här

Regelbunden träning

Fysisk aktivitet kan ha positiva effekter på humöret. Träning frisätter endorfiner, så kallade ”lyckliga hormoner”, som kan förbättra humöret och minska stress. Försök att inkludera måttlig till kraftig träning som fungerar för dig, som promenader, dans, yoga eller styrketräning.

Stresshantering

Stress kan förvärra humörsvängningar. Prova olika avslappningstekniker som meditation, andningsövningar eller djupavslappning för att minska dina stressnivåer. Hitta aktiviteter som ger dig glädje och hjälper dig att slappna av.

Stödjande nätverk

Prata med vänner, familj eller stödgrupper om dina upplevelser och känslor under klimakteriet. Att dela erfarenheter kan vara tröstande och hjälpa dig att hantera humörsvängningar. Kom ihåg att varje kvinna är unik och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Det kan vara en bra idé att prova olika metoder och ta reda på vad som fungerar bäst för dig. Med rätt vård och stöd kan du minska humörsvängningar och behålla en god psykisk hälsa under klimakteriet.

Menakur kan vara lösningen

Menakur innehåller ett antal utvalda aktiva ingredienser som kan minska övergångssymtom. Vitamin B6 hjälper till att reglera kroppens hormonella aktivitet, vilket kan ha en positiv effekt på humörsvängningar. Vitamin B6 kan också hjälpa till att minska trötthet. Läs mer om Menakur och beställ ditt paket här.

Minska humörsvängningar under klimakteriet

 

Menakyr mot övergångsbesvär

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!

Tidigare pris 378 kr Nu kun 174 kr

50% RABATT
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

4 tecken på att du har kommit in i klimakteriet

Klimakteriet är en naturlig fas i en kvinnas liv där hon upplever en gradvis nedgång i hormonproduktionen, särskilt östrogen, och därför slutar menstruera. Denna fas i livet markerar slutet på fertiliteten, och för många kvinnor kan denna övergång plågas av olika symtom. Här är fyra tydliga tecken som ofta indikerar att du har nått klimakteriet

Hormonell obalans under klimakteriet

Klimakteriet kan föra med sig en rad utmaningar. Ett av de vanligaste och mest besvärliga symtomen är hormonell obalans. Det är viktigt att förstå dessa symtom för att kunna hantera dem effektivt. Lyckligtvis finns det lösningar som kan hjälpa dig att uppnå en bättre livskvalitet och hitta tillbaka din hormonbalans. Menakur är här för att hjälpa dig hitta din balans under klimakteriet.

Sex under klimakteriet

Klimakteriet är en fas i en kvinnas liv som kan påverka många aspekter av livet, inklusive sexuell hälsa. En av de vanligaste utmaningarna under denna period är en minskning av sexuell lust och obehag vid samlag. Detta kan vara frustrerande och påverka både den sexuella hälsan och livskvaliteten för kvinnor i klimakteriet.