– Naturligt är alltid bättre

40100_Menakur_Annelie

Att hitta rätt hjälp för att lindra värmevallningar var lättare sagt än gjort för Annelie Nielsen. Men till sist upptäckte hon Menakur och kan nu äntligen andas ut – och slippa svettas!

I en värld full av läkemedel, mediciner och hälsopreparat är det inte alltid lätt att veta vad som är bäst, speciellt när man vill undvika biverkningar så långt det är möjligt.

Annelie Nielsen bor i Svalöv med make och hund och när hon inte jobbar natt på ett boende, umgås hon gärna med barn och barnbarn. Hon hade länge letat efter ett bra hjälpmedel för att bli av med värmevallningar, svettningar och andra mindre roliga påverkningar i sin kropp.

– Jag gick till Apoteket och fick tips om att prova deras eget preparat, så jag fick piller utskrivna av min läkare, men ingenting hjälpte. Dessutom mådde jag inte så bra över att behöva proppa i mig östrogen, som tyvärr finns i många av dessa läkemedel, berättar Annelie.

Naturligt är alltid bättre

En dag såg hon en annons för Menakur på Facebook och började läsa på om kosttillskottet. – Det var naturliga ingredienser, inget östrogen och det kändes som något för mig, så jag bestämde mig för att prova. Jag hade i princip provat allt annat och tänkte ”varför inte?”

Hon började använda Menakur regelbundet och upptäckte att det blev en betydande skillnad

– Mina värmevallningar är nu praktiskt taget borta, naturligtvis har jag svettningar ibland, men inte alls på samma sätt som förut. Jag känner mig piggare, gladare, lyckligare, ja, jag mår helt enkelt mycket bättre!

Menakur: För dig som befinner dig i klimakteriet.

Menakur är en produkt som kan lindra de vanligaste klimakteriebesvären, som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Menakur innehåller endast naturliga ingredienser och kan därför användas regelbundet utan risk för biverkningar. Idag används Menakur regelbundet av flera tusen kvinnor som upplever att deras besvär har minskat.

Bästa beslutet någonsin

Idag har Menakur blivit en naturlig del av hennes vardag och det finns ingenting som kan få henne att gå tillbaka till något annat preparat.

– Jag är så tacksam för att jag började med Menakur och kommer verkligen fortsätta använda det. Jag kan rekommendera det till alla som letar efter ett naturligt hjälpmedel för att slippa svettningar – och som gärna skulle må lite bättre på köpet. Ge det en chans, jag är superglad över att jag gjorde det!

CZ statement bilder

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!

Tidigare pris 378 kr Nu kun 189 kr

50% RABATT
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder.

Därför kan rödklöver hjälpa mot klimakteriebesvär

Rödklöver kan därför lindra värmevallningar och torra slemhinnor under klimakteriet.
Örten innehåller nämligen ett växthormon som liknar östrogen.

– Mina värmevallningar är praktiskt taget borta

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en provförpackning till halva priset!