Menakur

Så här fungerar det

En produkt för dig som letar efter en lättare klimakteriet

Menakur består av en unik sammansättning av ingredienser som kan hjälpa till att minska några av de normala symtomen vid klimakteriet, som t.ex. trötthet, värmevallningar och humörsvängningar. Menakur är en produkt för dig som vill ha ett naturligt alternativ till receptbelagd östrogenbehandling.

På grund av de möjliga allvarliga biverkningarna av östrogenpreparat har växtöstrogener (fytoöstrogener) därför blivit ett populärt alternativ för klimakteriebesvär hos kvinnor. Växtöstrogen är en samlingsbeteckning för naturliga, kemiska föreningar från växter som har strukturell likhet med östrogen. Naturliga källor till växtöstrogen inkluderar soja, rödklöver och linfrö.

Ingredienserna i Menakur är noga utvalda för att ge dig bästa effekt och upplevelse.

14
Menakur Utvecklad för att hjälpa till med övergångsbesvär

Ett naturligt alternativ

Menakur är en norskutvecklad produkt som kan hjälpa till att hantera de typiska besvär som är förknippade med klimakteriet. Produkten innehåller 100% naturliga ingredienser som ger näringsstöd under den period då klimakteriet inträffar och när förändringarna i kroppen sker.

Ett naturligt alternativ till artificiellt östrogen. Passar även veganer 🌿

Ingredienser med näringsstöd

Menakur innehåller ingredienser som ger näringsstöd under denna förändringsperiod. Menakur är baserad på en kombination av aktiva substanser som rödklöver, soja, magnesium och B-vitaminer. Magnesium och B-vitaminer bidrar till nervsystemets normala funktion och minskar trötthet och utmattning. Vitamin B6 bidrar ytterligare till regleringen av hormonell aktivitet.

Använd med tiden

Innehållet är baserat på helt naturliga ingredienser, och kan användas regelbundet över tid. Idag finns det flera tusen kvinnor som använder Menakur regelbundet. Det är viktigt att påpeka att effekten av produkten kommer att vara individuell.

De flesta märker effekten av Menakur efter 2-4 veckors användning, och full effekt efter 6-8 veckor.

Vad kan du förvänta dig?

Här är några av effekterna du kommer att kunna uppleva när du använder Menakur över tiden:

värmevallningar

Minskade värmevallningar

Menakur innehåller lusern, som kan ha en möjlig dämpande effekt på värmevallningar under klimakteriet, samt ge ny energi.

Läs mer

Menakur innehåller Alfalfa (Blålusern), som är en spannmålsväxt med långa traditioner. Namnet alfalfa är arabiskt och betyder "fader till alla födslar". I öst har alfalfa använts i tusentals år mot matsmältningsproblem. I väst har alfalfa använts mer som en ingrediens som kan ha en möjlig dämpande effekt på värmevallningar under klimakteriet.

Lite energi

Mindre trötthet och humörsvängningar

Magnesium och B-vitaminer bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Läs mer

Trötthet, trötthet och humörsvängningar är vanligt för de flesta då och då. Även kvinnor i klimakteriet upplever detta.

Menakur innehåller magnesium och vitamin B som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

intimitet overgangsalder

Ökad sexlust

Begär och välbefinnande för kvinnor i klimakteriet. Menakur innehåller biotin som bidrar till upprätthållandet av normala slemhinnor.

Läs mer

Mindre lust är vanligt. Både kvinnor och män upplever minskad sexlust under perioder. Menopausala kvinnor känner ofta på detta ämne.

Rödklöver och soja är bra källor till naturliga växtöstrogen. Vilket har fått betydelse för en god livskvalitet och välbefinnande i klimakteriet. Tranbär är en källa till C-vitamin som bidrar till en normal funktion av immunförsvaret, ökar kroppens förmåga att ta upp järn och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Biotin bidrar till upprätthållandet av normala slemhinnor.

Banner Magasinet - artikler

Bättre nattsömn

Sömnproblem är vanliga under klimakteriet, och det kan orsakas av allt från nattliga svettningar till stressrelaterade faktorer.

Läs mer

Vitamin B6 som bidrar til å regulere kroppens hormonelle aktivitet. Tranebær er en kilde til vitamin C som beskytter cellene mot oksidativt stress.  Rødkløver og soya er gode kilder til naturlige planteøstrogener.

GRATIS FRAKT (1)
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh