Klimakteriet och Menakur!

CZ statement bilder

Menakur är ett kosttillskott som är utvecklat för kvinnan som befinner sig i eller närmar sig klimakteriet. Hela 9 av 10 av våra kunder är så nöjda med Menakur att de rekommenderar produkten till andra kvinnor.

– Nu har jag ätit Menakur i en vecka och jag säger bara wow vilken effekt! Jag hade ingen aning om att det fanns sån enkel hjälp att få, säger May Ingunn. Hon är en av flera tusen nöjda kunder som har fått hjälp från kosttillskottet Menakur.

REA: Menakur till HALVA PRISET i juli

Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Hela 9 av 10 av våra kunder är så nöjda med Menakur™ att de rekommenderar produkten till andra kvinnor.

 

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Dessutom innehåller Menakur ämnen som är viktiga för skelettet, såsom Vitamin-D, kalcium och magnesium.

– Mina värmevallningar är nu praktiskt taget borta, naturligtvis har jag svettningar ibland, men inte alls på samma sätt som förut. Jag känner mig piggare, gladare, lyckligare, ja, jag mår helt enkelt mycket bättre! Det är vad Annelie Nielsen berättar för oss.

Menakur: För dig som befinner dig i klimakteriet.

– Tack vare att jag sover gott får jag den överskottsenergi jag behöver på både jobbet och fritiden, säger May Ingunn.

Det här är Menakur

Efter flera års produktutveckling lyckades vi ta fram en produkt som enbart innehåller naturliga ingredienser, men som ger samma effekter som receptbelagda behandlingar med östrogen.

Nu HALVA PRISET!

Klimakteriet behöver inte innebära att du måste leva med en försämrad livskvalitet. Det finns hjälp! Menakur är en helt unik produkt. Det finns flera tusen kunder som har gjort Menakur till sitt val under klimakteriet.

Vi firar over 60 000 sålda förpackninger

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till dig för bara 174 kr. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Menakur mot overgangsalder

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!

Tidigare pris 378 kr Nu kun 189 kr

50% RABATT
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Tusentals kvinnor blir dagligen hjälpta av Menakur

Hela 7 av 10 kvinnor uppger att de har klimakteriebesvär. Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder.

Menakur har blivit populärt bland kvinnor i Stockholm

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder, och i Stockholm har kvinnor verkligen börjat prata om hur bra produkten är!

Tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder.