Därför kan rödklöver hjälpa mot klimakteriebesvär

Menakur: För dig som befinner dig i klimakteriet.

Rödklöver kan därför lindra värmevallningar och torra slemhinnor under klimakteriet.
Örten innehåller nämligen ett växthormon som liknar östrogen.

Kosttillskottet Menakur innehåller rödklöver och andra naturliga ingredienser – och är utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet. Problem med slemhinnorna och värmevallningar är vanliga bekymmer, och Menakur kan hjälpa just mot detta.

-För bra för att vara sant

9 av 10 kvinnor som provat Menakur är så nöjda så att de rekommenderar produkten till andra:
– Jag trodde att det var för bra för att vara sant, säger Turid Helene Dahl, 53, som blev av med sina problem med värmevallningar när hon började med Menakur. – Nu har jag fått tillbaka min energi!

Kan reglera hormoner

Men hur verkar då rödklöver? Jo, rödklöver innehåller ett växthormon – så kallat fytohormon – som är snarlikt det kvinnliga könshormonet östrogen. Örten är en traditionell medicinalväxt och välkänd för sin förmåga att kunna reglera hormoner, och anses vara särskilt bra vid klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar och torra slemhinnor.

Rödklöver: Innehåller fytohormon

Förutom rödklöver innehåller Menakur även växtöstrogener från sojabönor, rödklöver, alfalfa och linfrön – växtöstrogener som har visat sig ha en god effekt mot värmevallningar.

Det här är Menakur

• Ett komplett kosttillskott mot klimakteriebesvär.
• Rekommenderas om du inte vill använda receptbelagda östrogenpreparat som kan ge biverkningar utan hellre vill ha ett naturligt alternativ med hög effekt.
• Innehåller naturliga örter, rödklöver, tranbär, magnesium och B-vitaminer.

Menakur motverkar värmevallningar, humörsvängningar, nedstämdhet, trötthet, urinvägsinfektioner, nattsvettningar och sömnsvårigheter.

Kampanj – prova till halva priset!

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till dig endast 174 kr. Du behöver inte betala för frakten. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Menakur_03_Lowres

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!

Tidigare pris 378 kr Nu kun 189 kr

50% RABATT
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Tusentals kvinnor blir dagligen hjälpta av Menakur

Hela 7 av 10 kvinnor uppger att de har klimakteriebesvär. Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder.

Menakur har blivit populärt bland kvinnor i Stockholm

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder, och i Stockholm har kvinnor verkligen börjat prata om hur bra produkten är!

Tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder.