Det var så Menakur blev Agathes räddning

Menakur-upplevelser

När kroppen producerar lägre mängder östrogen än tidigare kan en rad problem uppstå. Menakur är ett kosttillskott utvecklat speciellt för kvinnor i klimakteriet, och består av naturliga ingredienser som kan minska symtom som värmevallningar, humörsvängningar och trötthet.

Vi tog ett snack med Agathe Zoe Sunde Fagerland, som själv upplevde klar förbättring efter att hon började med Menakur. Här är hennes berättelse.

Klimakteriet var som en berg-och dalbana

När kvinnor når klimakteriet upphör östrogenproduktionen i äggstockarna, vilket kan leda till både fysiska och psykiska besvär. För Agathe var det framför allt psykiska problem som gjorde sig gällande, och mötet med klimakteriet var tufft.

– Det har varit många humörsvängningar, och mentalt har det varit som en berg-och dalbana. Man lägger mycket energi på att irritera sig på saker, och får många negativa tankar, förklarar hon.

Fagerland upplevde dock också att hon hade mycket mindre vinst än tidigare, vilket är ett annat vanligt problem när hormonbalansen förändras.

En Facebook-annons förändrade allt

Agathe upptäckte Menakur ganska slumpmässigt när hon en dag besökte Facebook och såg en annons. Hon bestämde sig för att ge tillägget ett försök och beställde ett paket online. Efter att ha använt Menakur regelbundet sedan dess kan hon bekräfta att hennes vardag har förändrats.

– Jag är mycket lugnare och känner att det går smidigare. Det råder ingen tvekan om att Menakur har hjälpt mig mentalt. Vardagen har blivit mycket bättre, och min man säger att han märker stor skillnad på mig, säger hon.

Menakur-upplevelser

Naturliga ingredienser

Medicinsk tillförsel av östrogen är ett alternativ för kvinnor i klimakteriet, men hormonbehandling kan tyvärr ge en ökad risk för både bröstcancer och stroke. Fagerland är glad att hon hittade ett naturligt alternativ utan skadliga biverkningar:

Menakur innehåller naturliga preparat som gör den mer attraktiv att använda. Jag tycker att det är otroligt att det går att få så snabb effekt. Att vara i klimakteriet är tufft och att ha Menakur, som inte är kemiskt farligt, räcker långt, utvecklar hon.

Kosttillskottet innehåller naturliga ingredienser som vitamin D, biotin, kalcium, rödklöver, tranbär, soja och alfalfa. Dessa ger kroppen ett bra näringsstöd under en period som kännetecknas av hormonella förändringar.

Magnesium och vitamin B hjälper också kroppens nervsystem att fungera normalt och kan minska utmattningskänslor och trötthet. Kosttillskottet innehåller även vitamin B6, som hjälper kroppen att upprätthålla normal hormonreglering.

Märkte effekten efter en kort stund

Varje kvinnas kropp är unik. På grund av individuella variationer i ämnesomsättningen kan olika kvinnor uppleva att effekten av Menakur uppträder vid olika tidpunkter. För Agathe kom effekten gradvis under de första två veckorna:

– Det tog en halv vecka till 14 dagar innan jag märkte effekten. Första veckan tog jag maxdosen på morgonen, och jag fick då en ”boost”. Nu tar jag en per dag, eller maxdosen två om det behövs, förklarar hon.

Delar sina positiva upplevelser med sina vänner

Fagerland kan berätta att hon har rekommenderat Menakur till familjemedlemmar och vänner i samma ålder och att många av dem har intresserat sig för kosttillskottet. Hon är tydlig i sitt tal:

– Menarche är något alla kvinnor i klimakteriet borde prova på, men det är såklart upp till var och en att bestämma vad som passar dem bäst.

Känner du igen dig i Agathes berättelse? Beställ Menakur och prova själv!

Design_uten_navn__1_-removebg-preview

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!

Tidigare pris 378 kr Nu kun 174 kr

50% RABATT
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

kvinner i klimakteriet

– Jag trodde det var för bra för att vara sant

Kvinnor borde bli bättre på att prata om klimakteriebesvär, tycker Turid Helene Dahl. Hon har själv haft problem med kraftiga värmevallningar.

– Naturligt är alltid bättre

Att hitta rätt hjälp för att lindra värmevallningar var lättare sagt än gjort för Annelie Nielsen. Men till sist upptäckte hon Menakur och kan nu äntligen andas ut – och slippa svettas!

4 tecken på att du har kommit in i klimakteriet

Klimakteriet är en naturlig fas i en kvinnas liv där hon upplever en gradvis nedgång i hormonproduktionen, särskilt östrogen, och därför slutar menstruera. Denna fas i livet markerar slutet på fertiliteten, och för många kvinnor kan denna övergång plågas av olika symtom. Här är fyra tydliga tecken som ofta indikerar att du har nått klimakteriet