Jessica vann kampen mot humörsvängningar och svettskurar

Banner Magasinet - artikler

Klimakteriet kan vara en utmaning för de flesta kvinnor. För Jessica Nordlander gick det knappt att röra sig utan att det slutade i överdriven svett och rött ansikte. Humöret var också instabil. Lyckligtvis visade sig lösningen vara ganska enkel.

Vi kom i kontakt med Jessica för att lära oss mer om hennes erfarenheter av Menakur!

Upptäckte Menakur helt av en slump

Som de flesta av oss gillar Jessica att besöka Facebook då och då. Det var här hon en dag stötte på ett inlägg om Menakur, ett kosttillskott utvecklat speciellt för kvinnor i klimakteriet.

Hon läste lite om kosttillskottet, som borde kunna bidra till att minska många av de typiska besvären som upplevs under klimakteriet. Ja, som värmevallningar, humörsvängningar och trötthet. Några av besvären Jessica själv kämpade med.

Nordlander gjorde därför ett val hon inte ångrade efteråt:

– Jag var väldigt skeptisk i början, men ville ändå göra ett försök. Och jag är väldigt glad att jag gjorde det, säger hon.

Noggrant utvalda ingredienser

Menakur är norskutvecklad, och innehåller noga utvalda ingredienser som ger näringsstöd till kvinnor i klimakteriet. Kosttillskottet innehåller bland annat aktiva substanser som vitamin B6 som har en hormonreglerande effekt.

B-vitaminer och magnesium är däremot viktiga för att nervsystemet ska fungera normalt. Dessa ingredienser hjälper också till att minska utmattning och trötthet. Menakur innehåller även naturliga ingredienser som rödklöver, soja och alfalfa. Det senare kan minska förekomsten av svettningar och värmevallningar.

Vardagen har förändrats till det bättre

Att ha värmevallningar, humörsvängningar och minskat energiöverskott kan utan tvekan påverka livskvaliteten. Du kanske upptäcker att förändringarna går utöver självförtroende eller sociala relationer, och vissa människor kan inte ta lika många aktiviteter som tidigare.

Då är det bra att veta att många upplever att symtomen minskar med hjälp av rätt kosttillskott.

Läs mer om hur Menakur fungerar här!

GRATIS FRAKT (1)

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!

Tidigare pris 378 kr Nu kun 174 kr

50% RABATT
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

kvinner i klimakteriet

– Jag trodde det var för bra för att vara sant

Kvinnor borde bli bättre på att prata om klimakteriebesvär, tycker Turid Helene Dahl. Hon har själv haft problem med kraftiga värmevallningar.

– Mina värmevallningar är praktiskt taget borta med Menakur

– Mina värmevallningar är praktiskt taget borta

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en provförpackning till halva priset!

– Naturligt är alltid bättre

Att hitta rätt hjälp för att lindra värmevallningar var lättare sagt än gjort för Annelie Nielsen. Men till sist upptäckte hon Menakur och kan nu äntligen andas ut – och slippa svettas!