– Mina värmevallningar är praktiskt taget borta

– Mina värmevallningar är praktiskt taget borta med Menakur

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en provförpackning till halva priset!

Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder.

Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande: Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till dig for halva priset. Det enda du behöver betala är 174:-.

– Alla borde prova

Menakur har sålts i tusentals exemplar i hela Skandinavien. Produkten är utvecklad för dig som befinner dig i klimakteriet. Genom att använda Menakur har tusentals kvinnor i Norden blivit av med värmevallningarna och dålig sömn.

– Mina värmevallningar är nu praktiskt taget borta, naturligtvis har jag svettningar ibland, men inte alls på samma sätt som förut. Jag känner mig piggare, gladare, lyckligare, ja, jag mår helt enkelt mycket bättre, säger Annelie Nielsen.

– Mina värmevallningar är praktiskt taget borta med Menakur

– Jag har testat så många nu och Menakur är det enda som faktiskt fungerar. Alla som har problem i klimakteriet borde prova, att slippa svettas är helt underbart, säger Carina Bladh.

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Dessutom innehåller Menakur ämnen som är viktiga för skelettet, såsom Vitamin-D, kalcium och magnesium.

Jätterea!

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till halva priset” Det enda du behöver betala är 174:-

Menakyr mot övergångsbesvär

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!

Tidigare pris 378 kr Nu kun 174 kr

50% RABATT
  • Skriv in din e-post och klicka på "fortsätt" för att beställa
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

kvinner i klimakteriet

– Jag trodde det var för bra för att vara sant

Kvinnor borde bli bättre på att prata om klimakteriebesvär, tycker Turid Helene Dahl. Hon har själv haft problem med kraftiga värmevallningar.

– Naturligt är alltid bättre

Att hitta rätt hjälp för att lindra värmevallningar var lättare sagt än gjort för Annelie Nielsen. Men till sist upptäckte hon Menakur och kan nu äntligen andas ut – och slippa svettas!

Njut Sex under klimakteriet

Därför kan rödklöver hjälpa mot klimakteriebesvär

Rödklöver kan därför lindra värmevallningar och torra slemhinnor under klimakteriet.
Örten innehåller nämligen ett växthormon som liknar östrogen.