Menakur kan hjälpe dig genom klimakteriet

Menakur_08_Lowres

MenaKur är ett naturligt kosttillskott som är utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet. Sammansättningen av ingredienser hjälper mot de flesta besvär och symtom under klimakteriet, framför allt mot värmevallningar.

Hur fungerar MenaKur?

Ingredienserna i MenaKur är noga utvalda för att ge optimal effekt för kvinnor i övergångsåldern. Rödklöver innehåller naturliga, östrogenliknande isoflavoner som kan minska värmevallningar och återställa hormonbalansen. Menakur är utvecklat för att förbättra livskvaliteten för kvinnor som drabbas av typiska klimakteriebesvär, som humörsvängningar, brist på energi, sömnsvårigheter och framför allt värmevallningar.

May Ingunn: Menakur fungerade från dag 1!

– Det är helt fantastiskt! Jag är så glad att jag äntligen har hittat något som hjälper mot värmevallningarna, säger May Ingunn.

Menakur innehåller även magnesium och B-vitaminer. Magnesium och B-vitaminer bidrar till att nervsystemet fungerar normalt och minskar trötthet och orkeslöshet.

Mina värmevallningar är nu praktiskt taget borta

Vitamin B6 bidrar ytterligare till att reglera den hormonella aktiviteten. Menakur är också den enda produkten mot klimakteriebesvär som innehåller tranbär, som kan lätta och lindra smärtor i samband med urinvägsinfektion.

Flera tusen kvinnor använder MenaKur mot värmevallningar

Tusentals kvinnor i Norden använder MenaKur. Genom att använda MenaKur regelbundet har de blivit av med besvär som nattsvettningar, värmevallningar och dålig nattsömn. För 90 % inträffar klimakteriet mellan 45 och 55 år, medan det för 5 % inträffar efter fyllda 55. Under denna period rekommenderas att man använder ett kosttillskott som kan lindra besvären.

Halva priset i oktober!

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till halva priset. Det enda du behöver betala är 174 kr.

Add a subheading (9)
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder.

Därför kan rödklöver hjälpa mot klimakteriebesvär

Rödklöver kan därför lindra värmevallningar och torra slemhinnor under klimakteriet.
Örten innehåller nämligen ett växthormon som liknar östrogen.

– Mina värmevallningar är praktiskt taget borta

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en provförpackning till halva priset!