Tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär

Add a subheading (10)

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder.

Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Efter flera års produktutveckling lyckades vi ta fram en produkt som enbart innehåller naturliga ingredienser, men som ger samma effekter som receptbelagda behandlingar med östrogen.

Vad gör Menakur?

Menakur innehåller ingredienser som kan vara näringsmässigt fördelaktiga under klimakteriet. Magnesium och B-vitaminer bidrar till att nervsystemet fungerar normalt och minskar trötthet och orkeslöshet. Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten.

May Ingunn: – Vid regelbunden användning av Menakur kan dessa verksamma ämnen lindra klimakteriebesvären

– Mina värmevallningar är nu praktiskt taget borta, naturligtvis har jag svettningar ibland, men inte alls på samma sätt som förut. Jag känner mig piggare, gladare, lyckligare, ja, jag mår helt enkelt mycket bättre, berättar Annelie Nielsen.

Detta är Menakur:

• Ett komplett kosttillskott mot klimakteriebesvär.
• Rekommenderas om du inte vill använda receptbelagda östrogenpreparat som kan ge biverkningar utan hellre vill ha ett naturligt alternativ med hög effekt.
• Innehåller naturliga örter, rödklöver, tranbär, magnesium och B-vitaminer.

Menakur innehåller isoflavoner som kan hjälpa mot värmevallningar och nattsvettningar i övergångsåldern. Dessa växtämnen kan bidra till att östrogennivåerna upprätthålls under klimakteriet. De kallas fytoöstrogener och har egenskaper som liknar det kvinnliga könshormonet östrogen.

Menakur motverkar värmevallningar, humörsvängningar, nedstämdhet, trötthet, urinvägsinfektioner, nattsvettningar och sömnsvårigheter.

Kunder och experter är överens

9 av 10 kvinnor som provat Menakur är så nöjda så att de rekommenderar produkten till andra: – Jag trodde att det var för bra för att vara sant, säger Turid Helene Dahl, som blev av med sina problem med värmevallningar när hon började med Menakur. – Nu har jag fått tillbaka min energi!

Experter rekommenderar Menakur och produkten har sålts i flera tusen exemplar sedan 2015.

Vårt erbjudande!

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET. Klimakteriet behöver inte innebära att du måste leva med en försämrad livskvalitet. Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till dig för bara 174 kr.

Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Add a subheading (9)

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!

Tidigare pris 378 kr Nu kun 189 kr

50% RABATT
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Tusentals kvinnor blir dagligen hjälpta av Menakur

Hela 7 av 10 kvinnor uppger att de har klimakteriebesvär. Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder.

Menakur har blivit populärt bland kvinnor i Stockholm

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder, och i Stockholm har kvinnor verkligen börjat prata om hur bra produkten är!

Tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Det unika produkten har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder.