Menakur erfarenheter: Läs våra kunders berättelser

Menakur erfarenheter

Menakur har länge varit ett pålitligt namn inom näringstillskott för kvinnor i klimakteriet, och tusentals kvinnor över hela Skandinavien svär vid produktens effektivitet och tillförlitlighet. Med en stark närvaro på både den norska och svenska marknaden har Menakur etablerat sig som ledande inom branschen, med över 169 000 sålda förpackningar de senaste åren.

Vår framgång bygger inte bara på siffror, utan också på feedback från våra kunder. Efter att ha hört från tusentals kvinnor som har använt Menakur är vi stolta över att kunna säga att 9 av 10 av våra kunder rekommenderar produkten till andra kvinnor i klimakteriet. Detta är ett starkt bevis på det förtroende och den tillfredsställelse kunderna har med Menakur.

Tristpilot

För att ge dig en inblick i vad våra kunder faktiskt säger har vi samlat några av deras erfarenheter via Trustpilot:

Ulrika: ”Fungerar väldigt bra. Mindre svullnad, bättre nattsömn och inga problem med torra slemhinnor. Mycket bra alternativ när man inte behöver äta hormoner.”

Carolina: ”Magiskt! Det fungerar för mig – från 8-10 cykler per natt till en och annan. Jag har provat andra produkter som hjälpte så. Jag är verkligen nöjd.”

Gunilla: ”Har jobbat för mig sedan första dagen. Har använt dem i mer än två år. Nöjd. Jag hade inte klarat mig utan dem!”

Lena: ”Fungerar väldigt bra för mig, undviker värmevallningar och sover väldigt bra på natten.”

Våra kunder har gett oss ett genomsnittligt betyg på 3,8 av 5 stjärnor, och många berömmer produktens effektivitet och tillförlitlighet.

Lojala kunder

Vi har även haft flera samtal med några av våra trogna kunder för att höra lite mer detaljer om deras erfarenheter av Menakur.

För Jessica Nordlander gick det knappt att röra sig utan att det slutade i överdriven svett och rött ansikte. Stämningen var också instabil. Lyckligtvis visade sig lösningen vara ganska enkel.

– Jag var väldigt skeptisk i början, men ville ändå göra ett försök. Och jag är väldigt glad att jag gjorde det, säger hon.

Vi tog ett snack med Agathe Zoe Sunde Fagerland, som själv upplevde klar förbättring efter att hon började med Menakur. Agathe upptäckte Menakur ganska slumpmässigt när hon en dag besökte Facebook och såg en annons. Hon bestämde sig för att ge tillägget ett försök och beställde ett paket online. Efter att ha använt Menakur regelbundet sedan dess kan hon bekräfta att hennes vardag har förändrats.

– Jag är mycket lugnare och känner att det går smidigare. Det råder ingen tvekan om att Menakur har hjälpt mig mentalt. Vardagen har blivit mycket bättre, och min man säger att han märker stor skillnad på mig, säger hon.

Turid Helene Dahl har själv kämpat med våldsamma värmevallningar, som försvann efter att hon upptäckt naturpreparatet Menakur. Turid har själv känt besvären på kroppen. Hon kämpade länge med våldsamma värmevallningar, som slog till varannan timme dygnet runt. Det påverkade livskvaliteten mycket.

– Det konstiga är att jag märkte förbättring ganska snabbt. Jag var dock mån om att inte sälja skinnet för tidigt, så jag gick närmast och väntade på ett återfall. Det var först när jag hade använt den första brickan med tabletter – och mådde oändligt mycket bättre – som jag vågade tro på det, säger Turid.

Idag har värmevallningarna minskat till en nivå som inte stör henne i vardagen. Den starka huvudvärken försvann också under suget. Turid har fått tillbaka sin nattsömn, och med den: energi, överskott och humör.

Annelie Nielsen bor i Svalöv med make och hund och när hon inte jobbar natt på ett boende, umgås hon gärna med barn och barnbarn. Hon hade länge letat efter ett bra hjälpmedel för att bli av med värmevallningar, svettningar och andra mindre roliga påverkningar i sin kropp.

– Jag är så tacksam för att jag började med Menakur och kommer verkligen fortsätta använda det. Jag kan rekommendera det till alla som letar efter ett naturligt hjälpmedel för att slippa svettningar – och som gärna skulle må lite bättre på köpet. Ge det en chans, jag är superglad över att jag gjorde det!

Så om du också vill uppleva fördelarna med Menakur och bli en del av vår växande grupp av nöjda kunder, varför inte prova det själv? Ta första steget mot bättre hälsa och välbefinnande under klimakteriet med Menakur.

GRATIS FRAKT (1)

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!

Tidigare pris 378 kr Nu kun 174 kr

50% RABATT
  • Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!t

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

kvinner i klimakteriet

– Jag trodde det var för bra för att vara sant

Kvinnor borde bli bättre på att prata om klimakteriebesvär, tycker Turid Helene Dahl. Hon har själv haft problem med kraftiga värmevallningar.

– Naturligt är alltid bättre

Att hitta rätt hjälp för att lindra värmevallningar var lättare sagt än gjort för Annelie Nielsen. Men till sist upptäckte hon Menakur och kan nu äntligen andas ut – och slippa svettas!

– Mina värmevallningar är praktiskt taget borta med Menakur

– Mina värmevallningar är praktiskt taget borta

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en provförpackning till halva priset!